De white label app Socie

Een verrijking voor informatiesystemen

Socie naadloos integreren met bestaande aanbieders

Socie is de ideale aanvulling voor iedere community en al helemaal als je deze koppelt en integreert met jouw bestaande leden en/of financieel informatiesysteem. Hierdoor komt alle vereniging- en kerkinformatie makkelijk en veilig beschikbaar in jouw eigen app.
Wij koppelen o.a. met volgende partners: AllUnited (sportverenigingen), Scipio (kerken), Congressus (Student- en studieverenigingen), DocBase (Rooms Katholieke Kerken Nederland), Apprentice XM (scholen) en Pin Point Parents (verloskundigen).

Staat jouw aanbieder er niet bij, of ben je zelf een aanbieder en wil je met ons koppelen, neem dan contact met ons op via info@socie.nl.
Wij verrijken bestaande oplossingen met complete, moderne en goed werkende (native) apps.


Koppelen

Systemen verbinden


Koppelen met een nieuw informatiesysteem is geen probleem. We hebben ruime ervaring met vele technische omgevingen.

Technologie

Schaalbare oplossing


Technologisch bewezen oplossing waar reeds 1500 verenigingen, kerken en parochies gebruik van maken, met dagelijks duizenden gebruikers.

Branding

White label app


Eigen App op basis van white label technologie aangevuld met een Socie beheer omgeving waarmee de App doet en eruit ziet zoals U dat wenst!

Snel aan de slag

Time to Market


Snel een complete community App lanceren. Binnen een kwartaal kunnen we samen live zijn!

AllUnited is onze partner voor sportverenigingen


Een sportvereniging managen valt of staat met een goede administratie, organisatie en professionele communicatie. Daarbij wil je je focussen op zaken die belangrijk zijn voor de continuïteit van je club.


Alles over de AllUnited ClubApp

Alles over de Scipio App


Klik op de "Alles over de Scipio App" om alles te weten te komen over: Collecteren & Doneren, Toezeggingen, Ledenlijst, integratie met Scipio en nog veel meer!


Alles over de Scipio App

Mijn Verloskundige App


Mijn Verloskundige is de enige zwangerschapsapp die voorzien is van informatie van de eigen verloskundigen- (en echoscopiepraktijk). Een handige en betrouwbare informatiebron gedurende de gehele zwangerschap en kraamperiode.