Personeels App voor jouw bedrijf

De personeels App voor bedrijven

Creëer in 2 minuten een gratis personeels App voor jouw bedrijf, van kleine teams tot grote ondernemingen. Of kies voor Socie Plus met meer mogelijkheden.

5k+

Communities

500k+

Gebruikers

Jouw personeel altijd op de hoogte en beter verbonden

Het laatste bedrijfsnieuws, blogs, foto’s, collega’s en bedrijfsevenementen in één App. Laat personeel reageren, zelf posts plaatsen of onderling discussiëren. Verhoog de betrokkenheid van je werknemers!

Communiceer, deel documenten en informeer

Stuur eenvoudig push-notificaties en deel belangrijke documenten, roosters en meer. Zet alle bedrijfsactiviteiten eenvoudig in de App en uw werknemers melden zich gemakkelijk aan.

AVG proof en gebruiksvriendelijk​

Een veilige omgeving door registratie, login en uitgebreide persoonlijke privacy-instellingen. De privacy van je werknemers is gewaarborgd. Alle data is eenvoudig te beheren via de browser en staat veilig opgeslagen.

De App voor HR en personeelscommunicatie 2

Dé App voor HR & personeelscommunicatie

Socie is de communicatie App voor jouw bedrijf. Breng informatie als nieuws, vacatures, roosters en evenementen eenvoudig onder de aandacht van je personeel.

Veilige interne communicatie​

Creëer speciale discussiegroepen waar het personeel met elkaar kan communiceren over bedrijfsgerelateerde onderwerpen. Per afdeling, groep of personeelsvereniging.

Registreer aanwezigheid op kantoor

Elke werknemer kan eenvoudig aangeven of hij wel of niet op kantoor werkt.

Deel belangrijk nieuws

Houd je werknemers op de hoogte van het laatste bedrijfsnieuws. Deel eenvoudig updates, aankondigingen en belangrijke informatie.

Maak makkelijk contact met elkaar​

Ontdek met de handige personeelslijst wie wie is, bekijk afdelingen en vind de juiste contactgegevens. 

Online Socie demonstratie

Meld je aan voor de gratis Socie App demonstratie om kennis te maken met de Socie App. 

Snel en eenvoudig App Beheer via de browser

Bouw en beheer jouw app, waar je ook bent. Bekijk de laatste statistieken, schrijf een nieuwsbericht of stuur er een melding uit naar alle medewerkers. Het kan allemaal snel en eenvoudig met het App Beheer.

Bereik jouw werknemers met push-notificaties

Belangrijke mededelingen verstuur je makkelijk met een push-notificatie. Zo weet je zeker dat iedereen op de hoogte is. Je kunt ze ook op voorhand inplannen!

Koppel externe websites en systemen

Voeg eenvoudig links naar belangrijke websites toe, zoals het urenregistratie of loonstrook systeem. Werknemers hebben snel toegang tot alle benodigde platforms, zowel binnen als buiten de App.

Configureer je eigen App

De App is flexibel te configureren. Zo speel je in op actualiteiten rondom je bedrijf en deel je bijvoorbeeld informatie rondom jubilea, onderhoud, tijdelijke werkregels en meer.

Socie iPhone
AVg App hr bedrijf veiligheid

AVG proof en gebruiksvriendelijk​

Dankzij afgeschermde accounts is jouw community veilig. Jouw personeel heeft de regie over hun eigen data dankzij uitgebreide privacy-instellingen. Creëer een veilige online omgeving voor jouw werknemers, ook in de gratis App.

Veilige data opslag

Vanzelfsprekend, maar toch belangrijk om te noemen: de gegevens van jouw leden worden volgens de AVG-normen veilig opgeslagen en beheerd.

Eenvoudig beheer van privacy-instellingen

Pas eenvoudig je privacy-instellingen aan zodat jij en je werknemers grip houden op hun eigen data. De App helpt je zelfs herinneren om regelmatig je privacy-instellingen te reviewen. Jij bepaalt immers wie jouw gegevens mogen zien.

Extra veilig en eenvoudig

De App heeft vele extra privacy-instellingen. Bepaal als beheerder of modules met persoonsgegevens extra beveiligd moeten worden of moet worden afgeschermd.

Importeer eenvoudig personeelsdata

Wil je het jezelf nog eenvoudiger maken? Importeer dan alle personeelsdata naar de App met onze handige import-tool.

Cases

Cerelia
Bedrijf
William van Rijn

Cérélia in Sliedrecht

Iris Baars (Projectmanager Cérélia Netherlands) introduceerde de Socie app in oktober 2021 in de fabriek, in december kwam de Belgische fabriek daarbij en ook de Engelse fabriek stapte in mei over naar de Socie app voor interne communicatie.

Lees verder »
KP Holland
app
William van Rijn

KP Holland Westland  

“We hebben een verzamelplaats gecreëerd voor alle belangrijke documenten en maken verbinding tussen medewerkers door bijvoorbeeld het vitaliteitsprogramma te organiseren via de

Lees verder »
William van Rijn

Breng jouw community tot bloei
met de Socie App

Vragen? Neem vrijblijvend contact op met William om de mogelijkheden
van Socie te ontdekken voor jouw community.

This is a staging environment