app voor sportvereniging

De App voor sport
verenigingen

Creëer in 2 minuten een eigen App voor jouw sportvereniging of kies voor een ledenadministratie met App bij AllUnited.

5k+

Communities

500k+

Gebruikers

Meer interactie binnen jouw sportvereniging of team

Breng leden samen en vergroot de betrokkenheid. Laat leden zelf actief berichten plaatsen en reageren. Creëer je eigen sportvereniging of team App en verbind spelers en sporters.

Communiceer en beheer vanuit één App ​

Alle spelers, teams, wedstrijdprogramma’s, trainingen en activiteiten in de App. Altijd op de hoogte van jouw favoriete teams! Je mist niets meer rondom jouw sportclub of -team.

AVG proof en gebruiksvriendelijk​

Een veilige omgeving door registratie met uitgebreide privacy-instellingen. Jouw privacy en die van je leden is gewaarborgd. Alle data is eenvoudig te beheren via de browser.

Voorbeeld interactie sportvereniging app

Verbreed jouw communicatie naar je leden

Het verenigingsleven volgt jouw leden ook buiten het clubhuis, of ze nu thuis zijn, op school of op werk. Ze kunnen altijd volgen wat er gebeurt en meedoen als ze dat willen. Socie helpt om leden meer te betrekken bij de vereniging.

Laat leden met elkaar communiceren

Bouw en beheer jouw App, waar je ook bent. Bekijk de laatste statistieken, laat leden van jouw sportvereniging elkaar via ledenlijsten vinden en communiceren.

Creëer teams en groepen

Organiseer eenvoudig groepen voor verschillende teams om met elkaar te communiceren. Plaats hier het wedstrijdschema voor jouw team, geef belangrijke updates en vier prestaties met je teamgenoten. Of maak een afgeschermde groep aan voor het bestuur van de sportvereniging.

Meer mogelijkheden met AllUnited​

Sportverenigingen die gebruik maken van de ledenadministratie software van AllUnited, hebben vele extra mogelijkheden en automatische koppelingen tot hun beschikking.

Online Socie demonstratie

Meld je aan voor de gratis Socie App demonstratie om kennis te maken met de Socie App. 

Communiceer en deel eenvoudig vanuit één App​

Met jouw sportvereniging App communiceer je online eenvoudig met je leden. Bereik je leden direct door push-notificaties te sturen, organiseer evenementen of deel documenten. Allemaal via een overzichtelijk beheer via de browser.

Plan trainingen, wedstrijden en evenementen in de agenda

Met Socie organiseer je eenvoudig trainingen, wedstrijden en evenementen zoals een BBQ. Voeg ze toe aan de gezamenlijke agenda of specifieke teamagenda’s, zodat leden kunnen aangeven of ze aanwezig zullen zijn. Zo heb je altijd een overzicht van de aanwezigen.

Stuur push-notificaties​ naar jouw leden

Belangrijke mededeling voor alle leden of bepaalde teams? Stuur een push-notificatie. Zo is iedereen op de hoogte.

Laat leden zelf berichten, foto en video's delen

Deel je mooiste momenten met iedereen in de vereniging. Een mooie tekst, foto of video. Met Socie deel je het snel en gemakkelijk met iedereen.

Voorbeeld communiceren sportvereniging app
Socie voorbeeld van AVG en veiligheid

AVG proof en eenvoudig

Hou grip op de data en zorg voor een veilige omgeving met de Socie Sportvereniging App. Mede dankzij uitgebreide privacy-instellingen houden leden regie over hun eigen data.

Veilige data-opslag

Alle gegevens van jouw leden worden volgens de AVG-normen veilig opgeslagen en beheerd. Zo weet je zeker dat de data niet in verkeerde handen terrecht komen.

Eenvoudig beheer van privacy-instellingen

Pas eenvoudig je privacy-instellingen aan zodat jij en je leden grip houden op hun eigen data. De App helpt je zelfs herinneren om regelmatig je privacy-instellingen te reviewen. Jij bepaalt immers wie jouw gegevens mogen zien.

Extra privacy-instellingen

De App heeft vele extra privacy-instellingen. Bepaal als beheerder of modules met persoonsgegevens extra beveiligd moeten worden, aan specifieke groepen getoond mag worden of afgeschermd moet zijn.

Cases

Loopgroep RUN 2B Fit
Case
William van Rijn

Loopgroep RUN 2B Fit

“Iedereen vindt de App makkelijk werken en ze zouden het jammer vinden als we zonder Socie verder zouden gaan, dus we laten

Lees verder »
William van Rijn

Breng jouw community tot bloei
met de Socie App

Vragen? Neem vrijblijvend contact op met William om de mogelijkheden
van Socie te ontdekken voor jouw community.

This is a staging environment