Word Partner bij Socie

…en ontdek de Socie White label App! Sluit je aan bij ons succesvolle partner programma en verrijk jouw community’s met jouw eigen iOS & Android App.

Socie iPhone

White label App oplossing

Verrijk jouw community’s met jouw eigen branded App. Samen ontwikkelen en configureren we een App voor jouw community’s. 

Beschikbaar in de Apple App Store en Google Play Store. Eventueel gekoppeld aan jouw applicatie.

Socie Partner Platform

Via jouw persoonlijke Socie Partner Platform beheer & verkoop je diverse App licenties, creëer je Apps en bekijk je statistieken. 

Wij zijn jullie ontwikkelpartner en jullie kennen de markt. Zo bouwen we samen aan een succesvolle App.

Waar wacht je nog op?

Al meer dan 10 jaar zetten we als Socie succesvol Partner community Apps in de markt.

Heb jij interesse in het configureren van een eigen Community App voor jouw bedrijf of organisatie? Neem dan contact met ons op. Of bekijk de onderstaande voorbeelden.

Bekijk onze huidige Socie Partners

Partner • All United
All United logo

De App voor alle sportverenigingen

Samen met AllUnited bieden we de ClubApp voor sportverenigingen en sportbonden. De App heeft alle communicatie mogelijkheden aangevuld met enkele bijzondere modules. Ook maakten we speciaal voor sportbonden een bijzondere nieuwe App structuur. 

De App koppelt via een API met het leden-administratiesysteem van AllUnited. 

Partner • Scipio
Scipio logo

Jouw kerk in jouw broekzak

Samen met Hagru bieden we de Scipio-App voor kerkelijke gemeenten in Nederland. De App heeft alle communicatie mogelijkheden aangevuld met enkele bijzondere modules. Ook maakten we speciaal voor de Scipio App bijzondere ledenlijst mogelijkheden en een online collecte mogelijkheid.

De Scipio App koppelt via een API met het leden-administratiesysteem Scipio online van Hagru.

Partner • Scouting Nederland

Elke scouting club een eigen App

Voor Scouting Nederland bieden we een App voor alle scouting groepen en een App voor alle landelijke evenementen. De App zorgt voor verbinding, interactie,  informeert en doet nog veel meer. De Scouting Nederland App koppelt via een API met het leden-administratiesysteem SOL.

Scouting App
Congressus-app
Partner • Congressus

Beheer je vereniging online

Voor Congressus bieden we een App voor alle aangesloten verenigingen. De App zorgt voor verbinding, interactie, informeert en doet nog veel meer. De Congressus App koppelt via een API met het leden-administratiesysteem en synchroniseert groepen. 

Zelf Socie partner worden?

Jouw eigen App Partner platform

Als Partner van Socie krijg je je eigen Partner platform. Hierin beheer je jouw Apps, je App-licenties en kun je statistieken bekijken. Je logt in via de browser en zo kun je altijd en overal al je Apps beheren. Indien we koppelen met jouw eigen applicatie kun je vanuit de applicatie ook de koppelingen activeren.

Meerdere licentie types mogelijk

Als Partner kun je net als binnen het Socie platform kiezen welke licenties je uit wilt geven en tegen welke tarieven. Neem voor meer informatie hierover even contact met ons op.

Meerdere App types mogelijk

Om te zorgen dat Partner Apps nog beter aansluiten op de partner doelgroepen is het mogelijk om meerdere App types te configureren. Een App type bestaat uit een aantal vaste standaard modules die je direct ‘klaarzet’ bij het aanmaken van de Partner App. Hiermee zorg je ervoor dat je als Partner met een diversiteit aan community’s direct het juiste App type kunt klaarzetten. 

Waarom een White label App bouwen met Socie?

Nog niet helemaal overtuigd? Wij bouwen graag samen aan jouw White label community App. Vanuit onze stevige App Basis configureren we jouw eigen community App en community App platform. Dat scheelt jou of jouw organisatie een enorme investering en je groeit mee met ons platform. 

  • Al 10 jaar succesvol actief op de community markt 
  • Zeer stabiel en veilig platform 
  • Zeer actieve ontwikkel-roadmap
  • Hoog configurabel platform
  • Lage instapkosten
  • Operationeel binnen enkele weken
  • Koppelingen en integraties met jouw eigen applicatie mogelijk. 
  • Interessante commerciële modellen mogelijk
  • Binnen enkele weken operationeel
William van Rijn

Socie Partner worden?

Ontdek alle Partnermogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op met William om de mogelijkheden
van Socie te ontdekken voor jouw community.

This is a staging environment