Elke community bestaat uit betrokken mensen.

Iedereen met een gedeelde passie, wens of doel met elkaar verbinden en de betrokkenheid vergroten. Wij doen het. 

Verenigingen met een Socie app. Studenten
VVe met een Socie app.
Fabriek met een Socie app
Over ons

Verbinden van mensen binnen community's.
Laagdrempelig en veilig.

Met meer dan 500.000 gebruikers ondersteunen we al ruim 10 jaar duizenden community’s. Van sport, cultuur tot zakelijke community’s. Dit doen wij met ons veilige en gebruiksvriendelijke Socie platform en onze Partner Apps.

Een rijk uitgeruste gratis App

Een gratis community App, het klinkt ongeloofwaardig. Toch kiezen we er bewust voor om onze basis App gratis te blijven aanbieden.

De gratis App voorziet in de basisbehoefte van elke community. Topdown communicatie, informeren en het delen van agenda’s met evenementen. Ook kan je push-notificaties sturen naar alle leden. De App zorgt voor verbinding, plezier en eenvoud. Het doet ons goed om dat gratis te kunnen faciliteren.

Meldingen

Haal meer uit Socie. Kies voor Socie Plus.

Naast onze gratis App proberen we community’s natuurlijk te verleiden om de stap te maken naar een betaalde licentie. De betaalde App biedt heel veel mogelijkheden om je community nog levendiger te houden en maakt het beheren eenvoudiger.

Verdien geld voor jouw community met Socie Plus

Om de App ook toegankelijk te maken voor community’s met een kleine beurs bieden we in de Plus Licentie de Sponsor- en Crowdfundingmodules aan.

Zo levert een Socie Plus App zelfs geld op.

Ons team

Bij Socie hebben we een enthousiast team waar plezier bovenaan staat. Met een mix van developers, designers en commerciële mensen is er altijd wel wat te beleven. De sfeer is dynamisch met lekkere deuntjes uit onze Sonos-speaker van DJ Kevin.

We houden van mooie dingen maken maar wel op onze manier. Goed, stabiel, gebruiksvriendelijk en met moderne technieken. We doen niet graag dingen dubbel.

Oh ja, we worden blij van spelletjes, blije klanten die taart komen brengen, borrelnootjes en foute Duitse Schlager op vrijdagmiddag wanneer Jurjen de Sonos kaapt.

Ons kantoor

Ons kantoor is gelegen direct aan de ring nabij het Stadspark Groningen. Daar wandelen we dan ook dagelijks tussen de natuur. Parkeren is een makkie, want voor de deur is er altijd plek. De gezellig Groningse binnenstad en het station zijn op fietsafstand.

Vertrouwd door meer dan 5.000 communities en meer dan 500.000 gebruikers
hdm
Kerk zwolle
Logo Cérélia
Dagelijkse Gedachte
Logo N.S.G
GLTC
William van Rijn

Breng jouw community tot bloei
met de Socie App

Vragen? Neem vrijblijvend contact op met William om de mogelijkheden
van Socie te ontdekken voor jouw community.

This is a staging environment