Terminologie

Eerste hulp bij terminologie

Op onze website, documenten en App Beheer worden vele termen gebruikt. Hieronder staan een aantal veel gebruikte termen die we verder toelichten. Bij onduidelijkheden of missende termen, neem contact op via info@socie.nl

Terminologie

Socie platform

Het Socie platform bestaat uit vier onderdelen. Dit zijn de Server, het App Beheer, de Android app en de iOS app.

App Beheer

Dit is het CMS (beheer.socie.nl) van de app. Hier wordt de informatie, vormgeving en de leden beheerd.

App Beheerder

Een lid binnen de community die App Beheerder is, heeft toegang tot het App Beheer. Een App Beheerder kan onder andere de inhoud van de app aanpassen en de ledentoegang beheren.

Socie Beheerder

Medewerker van Socie die toegang heeft tot het Socie-platform. Dit zijn minimaal twee medewerkers binnen Socie en ze hebben de volmacht op het platform.

Community

Een groep mensen met een gedeeld doel en/of interesse. Dit zijn bijvoorbeeld: verenigingen, clubs en bedrijven

Gebruiker

Een gebruiker is een persoon die toegang heeft tot het Socie platform. Een gebruiker kan bij meerdere communities, meerdere lidmaatschappen hebben.

Lidmaatschap

Een lid binnen de community. De App Beheerder kan leden toevoegen/importeren in het App Beheer. Een lidmaatschap wordt gekoppeld aan een gebruiker op basis van het emailadres.

Partners

Partijen waar Socie mee samenwerkt en welke veelal een administratieve taak voor de kerk, parochie of vereniging uitvoeren. Deze partijen zijn veelal ook de contractpartij naar de kerken, parochies of verenigingen en Socie beschikt over koppelingen met de informatiesystemen van deze partners. De belangrijkste partners van Socie zijn: AllUnited, Scipio, Congressus en Acanthis.

Begin vandaag nog
met jouw App

Nieuwsgierig naar wat Socie voor jouw community kan betekenen? Ga gelijk aan de slag of vraag een demo aan.

William van Rijn

Of bel met William voor meer informatie of een persoonlijke demonstratie van het Socie-platform.

Telefoonnummer Socie
This is a staging environment