Socie – Leuke, leerzame en bijzondere statistieken van onze succesvolle Community App

Socie statistieken
Januari, een mooi moment om even terug te blikken op het vorige jaar! Het Socie jaar 2022 in cijfers geeft een leuk inzicht in onze succesvolle community app. We nemen je graag mee langs een paar opmerkelijke, leuke en leerzame statistieken.
Sessies

28 miljoen

We moesten zelf ook even slikken. We wisten dat de Apps goed werden gebruikt, maar dit is toch wel echt top met een hoofdletter T. Meer dan 12 miljoen sessies met iOS-toestellen en ruim 16 miljoen met Android. Een mooi totaal van meer dan 28 miljoen sessies!

Reserveringen

1 miljoen

Één miljoen tennisbanen werden via onze App gereserveerd in het afgelopen jaar. Onze gebruikers hebben in 2022 een oppervlakte aan tennisbanen gereserveerd groter dan Aruba. 🇦🇼

Giften

830.000

Onze communities hebben het afgelopen jaar via collectes en crowdfunding meer dan 800 duizend keer giften ontvangen. Voor 2023 zijn we al op koers om de miljoen te halen.
Favoriete dag

Maandag

Een mooie start van je week. Even kijken wat er staat te gebeuren deze week. Onze gebruikers openen de app het vaakst op de maandag.

Meest gedane acties in de App in 2022

Naaste het aantal sessies, is het altijd leuk om even terug te kijken hoe populair de App is en welke acties het meest gedaan werden in 2022. Bij dezen de vijf meestgebruikte features van onze Community App:
  • 📬 1. Meldingen openen
  • 📥 2. Een bestand downloaden
  • 🔍 3. Zoeken in de ledenlijst
  • 📆 4. Aangemeld bij een evenement
  • 😀 5. Een Emoji als reactie toegevoegd

Onze partners

In onze Partner Apps blijft 💵 de Collecte Module en 🎾 het tennisbanen reserveren razend populair. Er werden dus bijna 1.000.000 tennisbanen gereserveerd en 830.000 donaties gedaan. Een simpele conclusie die we hierin kunnen trekken is dat het toegankelijk maken van services voor onze partners bijdraagt aan succesvolle Apps.

Opmerkelijke statistieken

  • De meest populaire dag om de Socie App te openen is maandag!
  • Meest populaire tijd om de App te openen is: Tussen 19:00 en 20:00
  • Onze Easter Egg is in het afgelopen jaar door 52 gebruikers gevonden.

Doe er je voordeel mee als je Push notificaties gaat sturen of op zoek bent naar metgezellen. Zoek ze dan op, op maandagavond tussen 19:00 en 20:00! Oh ja die 52 Easter egg vinders, dat moeten er volgend jaar toch meer zijn?

Meer communities tot bloei brengen in 2023

Een App hebben is totaal iets anders dan een App laten gebruiken. Of anders gezegd: Er is een verschil tussen “wij hebben een App” en “wij hebben een succesvolle App”

Een app is immers pas succesvol als hij wordt gebruikt. Onze Socie Apps worden steeds beter gebruikt en we laten steeds meer communities tot bloei komen. Op naar een mooi nieuw jaar!

Lees meer

William van Rijn

Breng jouw community tot bloei
met de Socie App

Vragen? Neem vrijblijvend contact op met William om de mogelijkheden
van Socie te ontdekken voor jouw community.

This is a staging environment