Stage – Marketing, Sales en Communicatie

Stage

Wij zijn Socie. Al meer dan 10 jaar verbinden we miljoenen mensen met ons community platform. Met onze gebruiksvriendelijke App kunnen mensen met elkaar verbinden, onderling communiceren, passies delen en elkaar inspireren. Ook zorgen we voor gemak en fun. Dit doen we voor sport – en studentenverenigingen, kerkcommunities, bedrijven, zorgorganisaties, muziek- en theatergezelschappen en nog veel meer. 

Ons platform wordt dagelijks door meer dan 130.000 mensen gebruikt. We zijn dan ook trots marktleider binnen de kerken met onze Scipio App en in de verenigingsmarkt met onze ClubApp. Ook steeds meer nationale en internationale communities ontdekken onze Socie App.

Team

Bij Socie hebben we een enthousiast team waar plezier voorop staat. Met een mix van Developers, Designers en Commerciële mensen is geen dag hetzelfde. De sfeer is dynamisch met lekkere deuntjes uit onze Sonos-speaker. We houden van mooie dingen maken maar wel op onze manier. Goed, stabiel, gebruiksvriendelijk en met moderne technieken. Oh ja, we worden blij van spelletjes, blije klanten die taart komen brengen, borrelnootjes en foute Duitse Schlagers op vrijdagmiddag.

stagiair software developer

Wie zoeken we? 

Socie groeit. Nationaal en internationaal. Om ons verder te helpen groeien zoeken we  een enthousiaste stagiair Marketing, Sales & Communicatie (m/v). 

Jouw taken zijn divers en verdeeld over de verschillende Apps die we hebben. Je denkt mee met marketing, sales en de communicatie en voert deze uit. 

We zoeken nieuwe communities, nieuwe partners en nieuwe markten. Zoek je mee? 

 

 Tijdens je stage/afstuderen ga je:

  • Pro actief meehelpen in het marketing team. 
  • Onderzoek doen naar nieuwe afzetmarkten, promotie middelen en onderhoud je de bestaande uitingen. 
  • Communities ondersteunen met blogs, tips en hulp.
  • Zelfstandig aan de slag met je eigen ideeën die je opdoet door mee te werken, communities te bezoeken en meer.
  • En veel meer 

Je wordt begeleid door ervaren collega’s, om tot een optimaal resultaat te komen. Eigen ideeën en inbreng worden gewaardeerd en in overleg kan de stage/afstudeeropdracht verder vorm worden gegeven. 

 

Wat bieden we jou? 

We bieden jou een leerzame en dynamische stage met veel verantwoordelijkheid en vrijheid. We kunnen je één ding beloven, geen dag is hetzelfde en veelzijdigheid is gegarandeerd. 

Wil jij meebouwen? Ben je een aanpakker? Niet bang voor apps of software? Houd je van flauwe humor en wandelen door het Groningse stadspark? En durf jij verantwoordelijkheid te dragen en initiatief te nemen? Spring dan in het diepe, want wij zijn op zoek naar jou!

Solliciteren?

Klinkt dit als jouw ideale stage? Stuur dan een passende motivatie t.a.v. William van Rijn: william@socie.nl of bel: (06 – één drie vijf twee twee drie zes zes)

Lees meer

William van Rijn

Breng jouw community tot bloei
met de Socie App

Vragen? Neem vrijblijvend contact op met William om de mogelijkheden
van Socie te ontdekken voor jouw community.

This is a staging environment