Collecte / Crowdfunding update #2

Collecte Module app

In de App versie 4.4.4 hebben we weer handige nieuwe mogelijkheden voor de crowdfunding/collecte module toegevoegd. Op verzoek van klanten en partners hebben we drie functionaliteiten toegevoegd: 

Transactiekosten instellen per transactie.

In deze nieuwe versie kun je namelijk transactiekosten instellen per transactie. Zo kun je per schenking of collecte de transactiekosten verleggen naar de schenker en kies je zelf de hoogte van dit bedrag. De transactiekosten worden duidelijk in beeld aangegeven in zowel de App als op de webmodule. Als App Beheerder kun je er ook voor kiezen om de transactiekosten optioneel door de gever te laten betalen. Deze optie staat dan standaard aan maar de gever kan dit dan uitzetten.  

Doelen delen via link of QR-code

Daarnaast deelt je community nu eenvoudig doelen via WhatsApp, sms of mail naar iedereen die ze willen. Zo kun je de doelen buiten je community delen om een grotere doelgroep aan te spreken. Je deelt dus eenvoudig je weblink met opa en oma, vrienden of je team. Of je laat mensen de QR-code scannen om direct te kunnen geven. Doel -> Meer donateurs!

Transactieoverzichten uitgebreid

En uiteraard hebben we ook de transactieoverzichten uitgebreid met jouw transactiekosten zodat je precies weet wat je uitgegeven hebt. Op te roepen vanuit de App via ’transacties’. 

Lees meer

William van Rijn

Breng jouw community tot bloei
met de Socie App

Vragen? Neem vrijblijvend contact op met William om de mogelijkheden
van Socie te ontdekken voor jouw community.

This is a staging environment