Vacature: Stagiair Software Developer

Stagiair

De grootste online community van Nederland bouwen. Dat is onze droom. Steeds meer mensen ontdekken Socie en onze community groeit hard.

Socie is de app voor besloten groepscommunicatie. Met Socie heb je één centrale plek voor alles rondom jouw community. Ledenlijsten, agenda’s, discussies, nieuwsberichten, podcast, documenten en nog veel meer.

Ons team van enthousiaste medewerkers is voor een stageperiode op zoek naar een leergierige stagiair software developer. Kom jij ons team versterken en bouw jij straks mee aan de grootste online community? We kunnen je een ding beloven, geen dag is hetzelfde en deze stage zal zeker niet misstaan op je CV. 

stagiair software developer

 Tijdens je stage/afstuderen ga je:

  • Applicaties ontwikkelen en/of uitbreiden voor iOS, Android, PWA (Angular) en/of server (Java Vert.x)
  • Onderzoek doen naar nieuwe technieken en mogelijkheden (in overleg met de wensen en eisen van de opleiding)
  • Meewerken in het team van app ontwerpers en ontwikkelaars
  • Veel lachen om slechte grappen

Je wordt begeleid door ervaren ontwikkelaars om tot een optimaal resultaat te komen. Eigen ideeën en inbreng worden gewaardeerd en in overleg kan de stage/afstudeeropdracht verder vorm worden gegeven.

Voor de functie vragen we een goede kennis van het ontwikkelen van software, met kennis van OO programmeren. Kennis van het ontwikkelen van software voor iOS, Android en/of Angular is een pré.

Lees meer

William van Rijn

Breng jouw community tot bloei
met de Socie App

Vragen? Neem vrijblijvend contact op met William om de mogelijkheden
van Socie te ontdekken voor jouw community.

This is a staging environment